top of page

Nakladatelství Triáda na veletrhu Svět knihy


Od čtvrtka 10. do neděle 13. května proběhne tradiční knižní veletrh Svět knihy, na kterém najdete i nakladatelství Triáda – opět ve Stanu malých nakladatelů před Průmyslovým palácem na pražském Výstavišti.


U stánku nakladatelství Triáda si bude možné zakoupit nejnovější tituly – včetně například poslední knihy Jana Tesaře Co počít ve vlkově břiše nebo nových CD z edice Hlasy. K mání budou i starší tituly, které budou k dispozici za výrazně snížené ceny. Nakladatelství se rovněž zúčastní besedy o izraelském komiksu a přichystáno je čtení z knihy Josefa Čapka Povídejme si, děti!


Izraelský komiks

pátek 11. května od 12.00

Sál komiksů, balkon vpravo v pravém křídle Průmyslového paláce Nakladatelství Triáda vydalo na podzim roku 2017 komiksové zpracování Deníku Anne Frankové, jehož autory jsou David Polonsky a Ari Folman, pocházející z Izraele. Pohled nakladatelství, které se na komiksy nespecializuje, nabídne za Triádu Juan Zamora. Dále vystoupí Roman Lesný, který publikoval komiks Mike’s Place. Debatu bude moderovat Daniel Kumermann.

Povídejme si, děti!

sobota 12. května od 15.00, Stan malých nakladatelů

Josef Čapek nenapsal pro nejmladší čtenáře jen Povídání o pejskovi a kočičce, ale také texty obsažené v knize Povídejme si, děti! Z tohoto titulu bude číst redaktor nakladatelství Triáda, spisovatel a básník Ondřej Tuček. Čtení bude doplněno výtvarnou dílničkou.

Otevírací doba Světu knihy čtvrtek–sobota 9.30–19.00 neděle 9.30–16.00

bottom of page