top of page

Nová možnost – Objednejte si knihy Triády prostřednictvím eshopu


Dnes jsme na webových stránkách Triády spustili internetový obchod. Jeho prostřednictvím je možno rychle a pohodlně objednat a zakoupit knihy našeho nakladatelství i knihy nabízené na našich stránkách v takzvané Zvláštní nabídce (tj. zpravidla starší knihy vydané jinými nakladatelstvími, které se již jinde nedají sehnat).


Přejeme si, aby naše tituly byly dostupné co největšímu okruhu čtenářů, a přednost stále dáváme knihkupeckému prodeji, který považujeme za nezbytnou součást knižní kultury. Víme však, že zvláště pokud jde o knihkupecké pulty mimo velká města, je nabídka našich knih limitovaná a v lepším případě nesoustavná. Pro zájemce stranou center je tedy možnost seznámit se s naší produkcí a objednat si něco z ní omezena prakticky na tuto internetovou cestu.

Snažíme se, aby naše knihy byly cenově stále dostupné. Avšak rostoucí daň z přidané hodnoty, cena poštovného a další náklady nás donutily, abychom upravili výši slev na 20 procent z běžné prodejní ceny, respektive 25 procent s množstevní slevou. (Podrobněji viz objednávky a obchodní podmínky.) Tituly Triády nepředstavují rychloobrátkové zboží pro jednu sezónu, většinu z nich nabízíme mnoho let a možnost pořídit si je tak mají zájemci o ně dlouhodobě, což však znamená další náklady spojené mimo jiné s jejich skladováním.

Děkujeme vám, čtenářům našich knih, za váš zájem a nejvýznamnější podíl na tom, že nakladatelství Triáda pokračuje ve vydávání již osmnáctým rokem.

Comments


bottom of page